У Житомирі обвалилася стіна старої школи. Надзвичайна ситуація виникла під час проведення робіт з демонтажу будівлі. Звалився практично цілий поверх, уламки зламали частину паркану і впали на дорогу, якою йшли люди.

Інцидент стався 4 вересня на вулиці Івана Кочерги у центрі Житомира. На щастя, обійшлося без постраждалих. Про інцидент повідомляє місцеве видання Житомир.info.

Подію зняв на відео очевидець. На кадрах видно, що перед обваленням стіни від будівлі почали відколюватися цегляні брили зі сміттям, які на щастя нікого з перехожих не зачепили. Жінка дивом встигла втекти на іншу сторону вулиці.

Людей від серйозних травм і навіть смерті врятував дерев'яний паркан, який "пом'якшив" падіння фасаду будівлі та не дозволив уламкам вилетіти на дорогу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Як розповів начальник управління капітального будівництва міськради В'ячеслав Глазунов, за безпеку при виконанні робіт зі знесення аварійної будівлі вечірньої школи відповідає підрядна організація, яка виграла тендер.

Поліція склала протокол на підрядників за недотримання техніки безпеки при демонтажі, а також виписала штраф.

Через кілька годин після інциденту будівельний паркан відновили і роботи з демонтажу продовжили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, будинки у Львові розсипаються на очах

Як повідомляв портал Знай.ua, обвал будинку у Дрогобичі обростає новими скандалами

Також Знай.ua писав, під Львовом обвалився 300-річний костел капуцинів