Жахливий інцидент із підлітком стався дорогою з центру Львова на Сихів, водій конфліктував з неповнолітньою пасажиркою таксі через те, що дівчина запізнилася на пару хвилин (дівчина була не проти доплатити за час очікування).

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

"На проспекті Червоної Калини дівчина вийшла з авто, так і не доїхавши до місця призначення. Обурений поведінкою пасажирки 30-річний водій наздогнав її на вулиці і розпилив в обличчя газовий балончик Терен-1М. Його вже затримала поліція. Водієм виявився 30-річний львів'янин, зараз він у відділку поліції дає пояснення своїх дій", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На відео видно, як принципова дівчина висловлює кермувальнику таксі претензії, що автомобіль їде надто помало. І каже, що може швидше дійти до пункту призначення, аніж він довезе її. Але така рішучість пасажирки вкрай не сподобалась таксисту.

І він вирішив її "покарати" власними методами - наздогнав на тротуарі і розпилив газовий балончик просто у обличчя. На щастя, дівчині допомогли перехожі і викликали їй швидку допомогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, скандал через маски в АТБ: у охоронця не вистачило терпіння.

Як повідомляв Знай.uа, дівчина присіла на лавочку і втратила дар мови: шалені монстри в метро мало не згризли бідненьку.

Знай.uа писав, в одному з найпопулярніших ресторанів українців намагалися нагодувати борщем з цвяхами.