Житель міста Черкаси 83-річний пенсіонер Володимир Єрьоменко все життя мріяв про морські подорожі, проте не мав на це на часу та сміливості. Лише доживши до такого шляхетного літнього віку, чоловік вирішив змінити своє життя і стати щасливим. Володимир продав квартиру і дві машини, щоб купити яхту, виготовлену 50 років тому.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає видання ШоТам на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За своєю крихіткою чоловік полетів до Англії, вже звідти назад додому плив морем. Окрім цієї транспортної поїздки, чоловік вже встиг зробити одну мандрівку навколо Європи. З собою взяв декількох найближчих друзів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Уявіть, вам 83 роки і час здійснювати найшаленішу мрію життя. Що це буде за мрія - діліться у коментарях, і вона обов'...

Geplaatst door ШоТам? op Zaterdag 5 september 2020

Яхта достатньо простора і зручна, щоб на ній жити і куховарити. За європейську морську подорож Володимир побачив сім штормів - і цей досвід йому надзвичайно сподобався. Чоловік і його яхта зупиняються у європейських портах, спостерігають інші культури. Більше того, він встиг написати цілий роман за час мандрів. Не дивно, що роман також розповідає про морські пригоди. Пенсіонер закликає усіх не боятися, а йти за своєю мрією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Львів'янин побудував яхту і відправився в плавання - вік мрії не перешкода.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чоловік купив яхту і будинок на мільйони доларів за гроші на боротьбу з коронавірусом.

Також Знай.ua писав, що Білл Гейтс отримав шикарний подарунок за сотні мільйонів, Ґрета Тунберг оцінить.