Перший заступник Міністра соціальної політики України Євген Котик виступив в ефірі телеканалу "Дом", в передачі"Офіційна розмова". Він розповів про зміни формату допомоги молодим батькам. Раніше на кожну дитину видавався так званий "Пакунок малюка", — набір необхідних немовляті речей.

З Вересня 2020 року правила змінилися. Тепер "Пакунок малюка" монетизований, батьки отримуватимуть гроші. Кошти ці вони зможуть витратити виключно на товари, які необхідні малюкові. Покупки батьки зможуть здійснювати в мережі дитячих магазинів, які будуть співпрацювати з проектом.

"1 вересня ми запустили проект" компенсація натуральної форми Пакунку малюка.

За 1 день близько 1000 батьків отримали картку від Приватбанку, на яку отримають гроші.

Це найкраще рішення з тих пір, як Антимонопольний комітет скасував проведення тендерної процедури із закупівлі пакету малюка", — сказав Євген Котик.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

⚡ Євген Котик, Перший заступник Міністра соціальної політики розповів про монетизацію одноразової натуральної допомоги "Пакунок малюка" в ефірі телеканалу "Дом".

Geplaatst door Міністерство соціальної політики України op Zaterdag 5 september 2020

На запитання заступника міністра, чи не здається йому, що таким чином Мінсоцполітики позбавляє батьків права вибору — гроші або пакет малюка, Котик відповів, Що таке право якраз реалізовується. Налагоджується співпраця з торговими точками та інтернет-магазинами, які якраз виробляючи "Пакет малюка", тому незабаром право вибору буде реалізовано в повній мірі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 9-річний хлопчик з інвалідністю, жив у парку, втратив маму-батько не знаходить слів.

Як повідомляв " Знай.ua", в Києві жорстоко побили священика, реакція потерпілого вразила: "Бог їм суддя"

Знай.ua писав, вибух на фабриці: пекельна пожежа охопив триповерхове приміщення, скільки жертв і постраждалих.