Президент України Володимир Зеленський відвідав Харківську область. Про підсумки і свої висновки про поїздку. Відповідне відео з'явилося в офіційному YouTube-каналі президента.

Читайте Знай в Google News!

Володимир Зеленський зазначив, що основним завданням, яке стоїть перед українською владою, є зробити Харків столицею машинобудування, оборонної промисловості та IT-технологій.

"Харків часто називають студентською та науковою столицею. Наше завдання-зробити Регіон ще й столицею оборонпрому, Машинобудування та IT, своєрідною українською Кремнієвою долиною",-написав Зеленський у своєму офіційному Telegram-каналі в неділю, 6 вересня, вранці.

Президент України переконаний у швидкому та продуктивному розвитку регіону.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Свого часу Павло Тичина запитував:" Харків, Харків, де твоє обличчя?"Так от, переконаний - вже через кілька років і без того симпатичне обличчя Харківщини буде ще розумнішим, ще більш вольовим і ще щасливішим", - підсумував Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Філатов проїхався по Зеленському через довічну стипендію для батька.

Як повідомляв Знай. ua, лише через рік Зеленська домоглася результатів.

Також Знай. ua писав, що Кулеба назвав ймовірну дату і розповів деталі можливої зустрічі Володимира Зеленського і Володимира Путіна.