Афроамериканець Деріл Дейвіс з 80-х років минулого століття веде дружню боротьбу з расистами і неонацистами. Зокрема, він розмовами змусив зректися своїх поглядів близько 50 представників Ку-Клус-клану. Про цю дивовижну людину розповів журналіст Остап Яруш у своєму Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Деріл ріс в США і з дитинства стикався з расизмом, проте не міг відповісти собі на питання: "як Ви можете мене ненавидіти, якщо ви мене не знаєте?". І в 80 - х він вирішив, що найкращим рішенням буде запитати про це у тих, хто Його ненавидить, тобто у членів Ку-Клус-клану безпосередньо.

В руках на фото він тримає капюшон верховного ЛІДЕРА Ку-Клукс-Клану в США Роджера Келлі. Колишнього верховного ЛІДЕРА. Роджер Келлі зрікся своїх поглядів і покинув Клан, а свою форму віддав Дейвісу.

Деріл Дейвіс, фото: Facebook
Деріл Дейвіс, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вдома у Деріла є ще близько 50 комплектів таких форм - від різних людей. В цілому він переконав понад 200 членів расистських і неонацистських організацій США змінити свої погляди. З багатьма людьми, які буквально були готові вбити чорношкірих, вони тепер друзі.

Деріл по телефону призначав зустрічі з членами організації, але не говорив їм про свій колір шкіри. Коли вони приходили і бачили перед собою чорного чоловіка, реагували по-різному. Хтось розвертався, хтось нападав, але частина погоджувалася на розмову. З презирством, з неприхованою ворожістю, але вони сідали і говорили З Дерілом. Говорили і слухали.

Так він влаштовував одну, дві, десять зустрічей. Іноді таке спілкування могло тривати роками. Він приходив на зустрічі Ку-Клус-клану і знайомився з новими членами, спостерігав за спаленням хрестів. Іноді доходило до бійок, але потім вони сідали і знову говорили.

За підсумком, ті люди, які спочатку вважали Деріла неповноцінним, змінювали свої погляди і ставали на захист расової рівності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, сестра Мераї Кері вирішила засудити матір за насильство в дитинстві, сатаністи змушували робити це і дивитися на інших.

Як повідомляв Знай. ua, лідер Ку-клукс-клану вийшов з Інтернету і напав на протестувальників у США.

Також Знай. ua писав, що в Києві з'явилося расистське графіті з куклуксклановцем.