За свідченнями сучасників, кривавий сталінський кат Лаврентій Берія дуже полюбляв молодих (і навіть дуже молодих) дівчат. Одним з останніх його інтересів стала Ляля Дроздова, якій на момент знайомства з другою людиною Радянського союзу було 16. Жінка не лише переживе свого впливового коханця на 61 рік, але й взагалі матиме більш ніж цікаву біографію.

Читайте Знай в Google News!

Історію Лялі Дроздової розповідає ресурс "Истории со всего света".

Ляля, архівне фото
Ляля, архівне фото

Роман Берії з Лялею тривав 4 роки, до самої загибелі партійного діяча. Він поселив її в квартирі на Тверській і часто навідувався. У цих відносинах з'явилася дочка, яку за одними відомостями назвали Мартою, а за іншими - Етері.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Невдовзі після смерті Сталіна Берія був заарештований і розстріляний. Його родичі опинилися під ударом і теж могли піти по етапу. Так що Лялі, щоб убезпечити себе, довелося заявити, що Берія взяв її силою і змушував жити разом з собою під страхом смерті (імовірно, це не так і далеко від істини: 16-річна дівчина не могла нічого протиставити найнебезпечнішій людині Радянського Союзу)

Однак після розстрілу Берії з життя Ляля недовго горювала. Завдяки роману з відомим політичним діячем, вона обзавелася безліччю корисних знайомств серед еліти.

Новим обранцем Лялі став підпільний мільйонер Ян Рокотов, який займався валютними спекуляціями. Він жив на широку ногу і пропалював життя, як ніби очікуючи, що його ось-ось схоплять, і прекрасні дні закінчаться. Однак цей зв'язок тривала недовго: нового партнера скоро заарештували і засудили до найвищої міри покарання.

Ляля знайшла собі іншого чоловіка - ним став ще один так званий підприємець - керівник підпільного трикотажного виробництва Ілля Гальперін. Однак і той незабаром був засуджений і теж розпрощався з життям.

Ляля втратила трьох улюблених чоловіків - одного за іншим. Через це її стали називати чорною вдовою. Здавалося, що ця жінка всім приносить одні суцільні нещастя.

Проте скоро всі труднощі Лялі закінчилися, життя поступово налагодилося. У неї траплялися нові романи, з'явилися ще діти. Вона пережила наркома на 61 рік і померла лише у 2014 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що пережив Гітлера та Сталіна: легендарний танк Т-34 віддають в мережі за 50 тисяч.

Як повідомляв портал "Знай.ua", представників спецназу РФ виявили в Норвегії.