Сьогодні, 6 вересня 2020 року, збройні формування Російської Федерації вдруге відкрили вогонь по підрозділу Об'єднаних сил біля населеного пункту Причепилівка, Луганщина. В результаті прицільного обстрілу один український захисник отримав поранення не сумісне з життям.
Читайте Знай в Google News!
Як стверджувалося в першому сьогоднішньому зверненні, один військовослужбовець вже був поранений вдень, але йому була надана перша медична допомога, після чого він був успішно евакуйований до лікувального закладу. Як і говорилося у зверненні, Об'єднані Сили України надавали самопроголошеним "ДНР" і "ЛНР" останню можливість виконати зазначені вимоги.

В іншому випадку, передбачалася адекватна відсіч противнику українськими захисниками за допомогою всіх наявних сил і засобів, що і було скоєно. Втрати противника при цьому уточнюються. Режим всеосяжного припинення вогню був порушений на 42 день з моменту його установки.
"Командування Об'єднаних сил висловлює глибокі і щирі співчуття рідним і близьким загиблого воїна", — йдеться в повідомленні.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бойовики порушили найдовший режим тиші, поранений український захисник, але ЗСУ у відповідь мовчать.

Як повідомляв "Знай.ua", мама поховала загиблого на Донбасі сина, а він "воскрес" через рік: "Вирвався з пекла"

Знай.ua писав, українцям слід терміново звернутися до органів соцзахисту, пільги на газ можуть розрахувати неправильно.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще