Протести в Мінську тривають. Чергова акція сталася сьогодні біля резиденції Олександра Лукашенка. Причому в Республіці проходять і явні провокації. З якою метою вони проводяться, залишається тільки здогадуватися. Відео одного з таких інцидентів опублікували білоруські ЗМІ. Судячи з ролика, на озброєння прийшла тактика, яка застосовувалася під час Майдану в Україні – залучення "тітушок".

Білоруський новинний портал TUT.by опублікував відеозапис інциденту, який стався в одному з кафе Мінська. На ролику видно, як натовп людей в цивільному одязі і в масках спочатку збирається біля входу в кафе, а потім починає вибивати в ньому скла. Очевидно, власники закладу закрили вхідні двері і когось запроторили всередині. Видно, що в кафе знаходяться люди – відвідувачі або особи, які сховалися від банди в масках.

Натовп вибив скло і відкрив замок, після чого кілька людей увійшли всередину, а інші оточили кафе, і нікого до нього не пускали. На обурення оточуючих не реагували. Потім з кафе вивели кількох людей і повели невідомо куди. Ким були ці люди, чого хотіли і навіщо повели людей-невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бойовики порушили найдовший режим тиші, поранений український захисник, але ЗСУ у відповідь мовчать.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв " Знай.ua", мама поховала загиблого на Донбасі сина, а Він "воскрес" через рік: "вирвався з пекла"

Знай.ua писав, українцям слід терміново звернутися до органів соцзахисту, пільги на газ можуть розрахувати неправильно.