Суспільство звикло до думки, що кожна жінка має народити дитину, що її життя не буде повним без материнства. Думки про те, що такий сценарій підходить не для всіх звучать доволі рідко, проте інколи можна наживо зустріти людину, яка відмовилась від материнства і щаслива. Знайомтеся, Галина.

Читайте Знай в Google News!

Історією жінки ділиться видання КАКАО.

З нею я познайомилася в черзі у приймальній до лікаря. Ця красива і статна жінка 70 років привертала увагу до себе своєю красою, спокоєм і стилем. Ми з нею розговорилися, вона розповіла, що вирішила все своє життя присвятити собі і роботі. Вона, наприклад, рано вийшла заміж, але вже близько 30 років розлучилася: чоловік почав вимагати дітей, а вона будувала кар'єру.

Пенсіонерка, фото з відкритих джерел
Пенсіонерка, фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У жінки було все: цікаві завдання, поїздки за кордон, стильний одяг з бутиків Парижа і пригоди. Дітей вона так і не завела. Тепер вона на пенсії - ретельно дбає про своє здоров'я, ходить на декілька гуртків і має різноманітні хобі.

На моє запитання, чи не шкодує вона, що не народила дитину і зараз сама, жінка відповіла заперечно. Галина відповіла: “Я дивлюсь на своїх подруг, у яких є діти, і маю сказати, що вони все одно самотні, весь чекають дзвінка чи візиту. Я ж самотня, проте нічого не чекаю, у мене є гроші, щоб заплатити людині, яка подасть мені стакан води, коли в цьому буде потреба”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Харківська пенсіонерка з молотком повстала проти агентів Путіна: "ФСБ стежить за тобою".

Як повідомляє портал Знай.uа, У Києві неадекват буянив на даху з битою і ножем: "мене в дурку здадуть!"

Також Знай.uа писав, що Дніпрянин змусив сусідів нюхати нечистоти, дірявий унітаз і розхитані нерви: "півроку смороду!"