Зазвичай жінки готуються до вагітності і поголів. Однак, трапляються винятки. Так, 28-річна Таша Девіс з англійського міста Віган (графство Великий Манчестер) не знала про вагітність і несподівано для себе народила дитину. Жінка звернулася до лікарні зі скаргою на сильний біль у животі всього за годину до переймів.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише таблоїд Daily Mirror.

За словами Девіс, у неї не було жодної ознаки вагітності: місячні не переривалися, жінку не нудило вранці. А зайву вагу британка пояснювала карантином – через коронавірусну пандемію Таша не ходила в спортзал.

пологи в супермаркеті
пологи в супермаркеті

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Медсестри запитали, чи не вагітна я. "Ні", - кажу. Але тоді вони сказали, що потрібно зробити тест, і до мене стало доходити, що це справді можливо. Коли дитина з'явилася на світ, це був абсолютний шок", - згадує Девіс.

Новонародженого хлопчика назвали Олександр Айзек Гохан, він важив 4,28 кілограма.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анджеліна Джолі без спідньої білизни прогулялась на вулиці: гаряча жінка.

Як повідомляв Знай.ua, справжня любов Тарзана, Кіркорова і Павліашвілі: якими були перші дружини зіркових чоловіків.

Знай.ua писав, Костюшкіну з "Чай Вдвоем" "напекло на сонці", витанцьовував майже голяка у всіх на очах: "Міг би й штанці зняти".