У вівторок, 8 вересня, в більшості областей України встановиться прохолодна і сонячна погода. При цьому парасольки доведеться дістати жителям центральних і північно-східних регіонів.

Як прогнозують синоптики Укргідрометцентру, найменше повітря прогріється на Заході країни. Незважаючи на суху і сонячну погоду, стовпчики термометрів піднімуться не вище +19 +22 градусів.

Дуже жарко буде на Сході і Півдні країни. Там температура повітря досягне +26 +29 градусів. Водночас на Сумщині, Харківщині, Чернігівщині, Полтавщині та в Черкаській і Кіровоградській областях пройдуть дощі з грозами.

погода на 8 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

У Києві у вівторок буде сухо. Температура повітря в столиці знизиться до +20 +22 градусів

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Прихопіть щось з більш довгим рукавом. Потім у Києві потеплішає, у п'ятницю знову похолоднішає, а на вихідних буде комфортно, +23 +25 градусів", – написала синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У вівторок за українську погоду поборються атмосферний фронт із заходу Європи та антициклон атлантичного походження...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 7 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.