В інтернеті зараз набирає популярність відео з бурим ведмедем, який пробрався на турецьку військову базу і з коробкою на голові забрався на вишку, яку він міг порахувати деревом. Відеоролик був записаний турецькими військовими.

Читайте Знай в Google News!

Інформація про те, яким чином тварині вдалося піднятися на вишку, тим більше з перешкодою на голові, досі залишається невідомою. Однак автори відеоматеріалу заявили, що ведмедю вдалося спуститися на землю самостійно, без будь-яких травм або пошкоджень з його боку і людей.

У мережі люди з гумором ставляться до подібної витівки тварини, називаючи його диверсантом. Але хтось згадує військові структури СРСР, які мали можливість навчати дельфінів для роботи у військових цілях, тому й не дивуються таким фантастичним версіям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, магія погляду і загадковість: головні заповіді сексуальної жінки, чоловіки будуть кланятися штабелями.

Як повідомляв "Знай.ua", вимикайте світло і ховайтеся під ковдру: топ фільмів жахів, які налякають навіть Стівена Кінга. Стівен Кінг - безперечно король жанру фільмів жахів. Але навіть у нього є досить дивна, трохи дитяча звичка. В одному з інтерв'ю геній хоррора зізнався-лягаючи в ліжко, постійно намагається переконатися, що з-під ковдри не стирчить нога.

Знай.ua писав, перед зустріччю з Богом 24-річний хлопець дав напуття всьому людству: "Нікого не бійтеся, керуйте своїм життям"