Український любитель підводного полювання Олександр громадський зміг добути в Дніпрі рибу вагою в 25 кілограм.

Про це чоловік розповів сам на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. На доказ своїх "рибальських" слів він прикріпив фото "трофея".

"Трохи додалася прозорість і перевірка улюблених місць порадувала наявністю великої риби.

Денне полювання в лежку на просвіт, кілька виходів риби не встигав реалізувати, але все ж одного кабана вдалося зачепити. Товстолоб дав сильний опір після пострілу. Котушка розмотувалася буквально зі свистом, мотузка різала рукавички. Кілька хвилин довелося побігати за рибою, але сьогодні удача була на моєму боці.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Товстолоб вагою без малого 25 кг поповнив мою трофейну колекцію.

Вважаю що хороша фотосесія це данина поваги до трофею, кожному кадру потрібно приділяти увагу, знати нюанси і тонкощі щоб фото вийшло максимально релевантним. До речі хотів ще сфоткати піднявши його за хвіст, але на жаль нереально утримати, навіть двома руками

Шукайте, пробуйте хто як може. Неважливо де і коли, якою технікою і варіацією підводного полювання, ключове слово ПРОБУЙТЕ.

Комфортно почувати себе і орієнтуватися у воді нам допомагають спорядження і всякі гаджети, але Трофейній рибі на це насрати, зустріти її може допомогти тільки наполегливість і удача, головне в цей момент не лежати з пивом на дивані, а бути в правильному місці і в готовності"— - написав підводний мисливець.

На прикріплених знімках риба дійсно виглядає переконливо, але оцінити її розмір досить складно через специфічні ракурси зйомки.

Осень началась ОТЛИЧНО! Чуть-чуть добавилась прозрачность и проверка любимых мест порадовала наличием крупной рыбы....

Geplaatst door Alexandr Gromadskiy op Zaterdag 5 september 2020

Нагадаємо, що у Дніпрі рибалка став володарем відразу двох вражаючих трофеїв, які попалися йому на гачок. Він похвалився двома здоровими жерехами.

Як повідомляв портал Знай.ІА, у Дніпрі на гачок рибалки попався справжній трофей-риба головень.