Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 8 вересня, ймовірно, відвідає з візитом Житомирську область. Дана новина стала приводом для термінового нічного ремонту дороги в даному регіоні.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляється на сайті Житомирської ОДА, 8 вересня в область з робочою поїздкою прибуде глава держави Володимир Зеленський.

Озерне, де проводилися ремонтні роботи на дорозі під покровом ночі, знаходиться в 15 хвилинах їзди від Житомира.

"Завтра приїжджає Володимир Олександрович, тому терміново потрібно залатати ями по коліно", - прокоментував автор ролика.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Передбачається, що президент Зеленський огляне об'єкти програми"велике будівництво". Про це повідомив Укрінформу прес-секретар голови облдержадміністрації Юрій Мельник.

За час президентства це буде вже третя поїздка Володимира Олександровича в Житомирську область. У серпні 2019 року він побував в Олевську, коли представляв нового голову ОДА Віталія Бунечка. А в жовтні відвідував Житомир під час Форуму регіонів України та Білорусі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, харків'яни фарбували пні і латали дороги вночі, все заради Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні цілодобово контролюватимуть вагу вантажівок, деталі розпорядження Кабміну.

Також Знай. ua писав, що дивний майстер на всі руки ліг на жвавому проспекті, кияни в сказі.