У середу, 9 вересня, в Україні встановиться тепла, навіть спекотна погода. Осінь поки і не думає вступати в свої права, традиційно поступившись нам трохи "бабиного літа". Свіжий прогноз опублікувала відомий український синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-канал. За її прогнозами, в цей день температура повітря в Україні прогріється від + 20 ° C до + 29 ° C.

"Цей антициклон-руки в сторони від Азорських островів через Португалію через Західну, Центральну Європу до Східної, в Україну. 9-го вересня в Україні скрізь-антициклон, суха сонячна погода", -- написала Наталка Діденко.

Вона також додала, що температура повітря 20 ° C... + 25 ° C, на півдні та місцями в центральній частині + 25 ° C... + 29 ° C.

У столиці деень буде сонячним, з температурою повітря + 23 ° C... + 24 ° C.

За словами Наталії Діденко, у четвер потеплішає до + 26 ° C... + 27 ° C, у п'ятницю знову похолодає, а вихідні в столиці буде сонячно і комфортно тепло, + 23 ° C... + 25 ° C.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.