Овен

Не варто плутати роботу і особисте життя. Сьогодні-однозначно або одне, або інше. В обох сферах все не так благополучно, як хотілося б. А зірки стверджують, що якщо намагатися вирішити обидві проблеми одночасно, можна зазнати невдачі по всіх фронтах

Телець

З вас так і струмує енергія. Постарайтеся знайти їй гідне застосування. Бажано використовувати її міць для творення, бо в іншому випадку усувати наслідки доведеться довго.

Близнюки

Сьогодні слід подбати про безпеку - своєї і близьких, так як зростає ймовірність отримати травму. Сьогодні спробуйте об'єктивно оцінити ситуацію, проявіть такт і добросердя. Неможливість виконати деякі з них викличе роздратування. Успішним виявиться звернення до органів влади.

Рак

Сьогодні вам буде дуже лінь працювати. Ви б вважали за краще посидіти за комп'ютером, телевізором або книжкою, бажано в зручному кріслі або на м'якому дивані і просто розслабитися. Втім, ввечері ви все це зможете реалізувати в повному обсязі і навіть одночасно, якщо вийде. А поки сонце високо, доведеться все-таки попітніти.

Лев

Леви, ви в усьому будете покладатися на розум, а не на почуття, але це не завадить вам бути щасливими в любові. Ви будете об'єктивно оцінювати події і знаходити завдяки цьому правильні рішення, а цікавість простимулює вас знайомитися і ходити на побачення нітрохи не менше, ніж це зробила б закоханість

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Діва

Цей день-відмінна умова для активного відпочинку з сім'єю, для занять спортом. На вечір можна запланувати похід до перукаря. Наради та ділові переговори краще призначити на ранок. Ви зможете зробити багато намічених справ.

Терези

Сьогодні Терези можуть не боятися новин і фінансових сюрпризів: в них немає підступу. З їх допомогою ви не закриєте свої основні «довгограючі» проблеми, але отримаєте підтримку у вирішенні якоїсь поточної задачі. Можливе часткове повернення коштів або відсоток за старим вкладом, подарунок або корисне посилання від одного, дрібний бонус завдяки партнерству, професії, дітям, сімейним або земляцьким зв'язкам.

Скорпіон

Скорпіону можуть доручити справи, з якими він боїться не впоратися. Можливо, він вважає, що володіє недостатнім досвідом, знаннями або навичками для їх виконання. Така невпевненість в собі може погано позначитися на результаті, тому зірки гороскопу пропонують Скорпіону набратися рішучості і відкинути всі сумніви, перш ніж взятися за цю роботу. Ну а якщо це не вийде – передоручити її кому-небудь або відкласти на потім.

Стрілець

Великі шанси, що ваш бюджет доведеться переглянути-можливі суттєві непередбачені витрати. У цей день слід приділяти пильну увагу на перший погляд найменш вагомим пунктам домовленостей.

Козоріг

Вам зараз важливо не допускати нервових перевантажень. Варто прислухатися до своїх почуттів, щоб зберегти душевну рівновагу. Вдало день пройде, якщо захопитися розумовою діяльністю, спробувати взятися доробляти улюблені справи до кінця. День буде сприятливим і для реалізації фінансових планів.

Водолій

Не виключено, що саме сьогодні ви отримаєте довгоочікувану звістку. Варто бути уважним до деталей в справах і розмовах. Уникайте нещирих людей і заздрісників.

Риби

День буде сприятливим для неважкої роботи, переїздів в нове місце і зустрічей з друзями. Тим, хто зібрався в спортзал, рекомендують не перевтомлюватися.День обіцяє бути насиченим і цікавим, а повороти долі – непередбачуваними. Позитивний настрій, допитливість і дещиця авантюризму допоможуть максимально використовувати можливості сьогоднішнього дня, в тому числі і в романтичному плані