У четвер, 10 вересня, в більшості областей України прогнозується сонячна, тепла і суха погода. Середня температура повітря в країні складе від +23 до +26 градусів.

Синоптики Українського гідрометцентру повідомляють, що жителів країни радуватиме тепла осіння погода. Так, у всіх областях буде сонячно і без опадів. Найтепліше буде в південних регіонах – +26 +29 градусів.

Вітер дутиме північно-західний, а на Півдні та Сході – південно-західний. Розганяється до 5-10 метрів на секунду.

У Києві в четвер очікується сонячна погода. Температура повітря в столиці буде в межах +27 градусів.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

10 вересня вшановується пам'ять преподобного Сави Крипецького. Наші предки славили урожай, починалися веселі осінні ярмарки. Люди не дарма поспішали впоратися з польовою роботою, оскільки з цього часу нерідко починалися осінні дощі. Якщо в цей день було чути грім, то він віщував теплу осінь.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.