У середу, 9 вересня, в Миколаєві пішов з життя ветеран війни на Донбасі, глава місцевої організації Національного Корпусу України Денис Янтар, який запам'ятався суперечкою з президентом Володимиром Зеленським про розведення військ.

Про це повідомив голова Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України Дмитро Шатровський у Facebook. Стало відомо, що у ветерана було онкологічне захворювання.

"Він не розповідав про свій страшний діагноз, про рак крові. Останній раз коли із ним розмовляли, він казав що лягає в лікарню на лікування ноги, тому не може приїхати на з’їзд Рух Ветеранів України, почесним членом якого він являється", – заявив Шатровський.

Варто уточнити, що в жовтні 2019 року Зеленський приїхав до добровольців в Золоте, де мало відбутися розведення сил. Між президентом і Янтарем виник конфлікт.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ти не згаснеш у пам’яті сотень людей, ти вже увійшов у історію України не тільки своїм військовим та політичним шляхом, а і як людина, котра змусила пояснити шостого преЗЕдента України що він не л о х у свої 42 роки. Тепер це народний мем", - додав військовий.

Сьогодні поганий день. Сьогодні помер мій друг, мій однополчанин Денис Янтар. Людина дії, людина честі, людина слова....

Geplaatst door Дмитро Шатровський op Woensdag 9 september 2020

скріншот

Нагадавши, у жовтні на Донбасі в селищі Золоте обстріляли українських добровольців, яких роззброїли за наказом Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Денис Янтар у період передвиборчої кампанії активно закликав голосувати за Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Лєсєв коментував конфлікт у Золотому: "Зеленський сам собі вибрав цей шлях".