Путін схвалював підтримку Лукашенка Зеленському і просив "бацьку" поговорити з українським президентом "по-батьківськи".

Нелегітимний білоруський президент Олександр Лукашенко заявив, що президент країни-агресора Росії Володимир Путін просив його поговорити з президентом України Володимиром Зеленським. Путін хотів, щоб Лукашенко поговорив з ним "по-батьківськи". Такими своїми одкровеннями "бацька" поділився в інтерв'ю російським ЗМІ.

"Ти поговори з ним, він молодий. Ну, так, по-батьківськи. Я кажу: "Добре, я вже поговорив з ним", — розповів Лукашенко на запитання журналістів, чи підтримував Путін Зеленського.

За словами Лукашенка, він їздив в Україну на форум регіонів двох країн, де переконував Зеленського в тому, що у Путіна "немає мети захопити Україну".

"Я йому розповів, що у Путіна немає такої мети… Багато життєвих питань, які ми обговорювали, я із Зеленським обговорював, переконував його. Розуміє людина, до мене добре ставився", – сказав Лукашенко.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Також Лукашенко заявив, що Зеленський до нього добре ставиться, але йому "шкода, що Україна приєдналася до тиску на Білорусь після протестів". "Бацька" переконаний, що Зеленський зробив відповідну заяву тому, що "так американці йому написали".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко випхав силою з країни білоруських опозиціонерів

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко назвав українців "майданутими" і скинув провину за протести у Білорусі

Також Знай.ua писав, Лукашенко злетів з котушок і накинувся на студентів