Бойовики атакували місію ОБСЄ - до місця призначення не доберуться

10 вересня, в четвер окупаційні війська Російської Федерації почали обстріл позицій українських захисників біля населеного пункту Шуми, десь о 14: 15 за місцевим часом. Саме там повинна була проходити спільна інспекція представників СЦКК та організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Українцям дозволять літати у межах країни за електронними паспортами

Кабінет міністрів схвалив законопроєкт, який дозволить українцям літати всередині країни, пред'являючи цифровий паспорт (ID-карту) або закордонний цифровий паспорт. Тепер справа за Верховною Радою.

В Умані хасиди розгромили могилу Рабі Нахмана, кадри руйнувань показали всій Україні

Популярні новини зараз
Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф
Показати ще

У мережі Інтернет з'явилося відео, на якому можна побачити, як молоді хасиди влаштовують безчинства на могилі Рабі Нахмана в Умані. Підлітки розкидують металеві огорожі у приміщенні, покликані регулювати людські потоки. Інцидент вже встигли прокоментувати і розкритикувати представники єврейської громади.

В Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19

Освітній омбудсмен Сергій Горбачов дав відповіді на найпоширеніші питання щодо навчання в умовах пандемії

На власників тварин чекають чималі штрафи, якщо ті не прибирають за ними

До Верховної Ради внесли законопроєкт, який передбачає штрафи для власників тварин за те, що вони не прибирають за ними. Також документ передбачає збільшення штрафів за низку порушень щодо домашніх тварин або рослин.