10 вересня, в четвер окупаційні війська Російської Федерації почали обстріл позицій українських захисників біля населеного пункту Шуми, десь о 14: 15 за місцевим часом. Саме там повинна була проходити спільна інспекція представників СЦКК та організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ). Про це повідомили на офіційній сторінці штабу Операції Об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

У публікації йдеться про те, що прицільний обстріл направлено вівся по ділянці, де повинна була відбутися зустріч представників зазначених організацій. З боку української розвідки було дано своєчасне попередження про подібні дії з боку збройних формувань РФ.

Такі дії противника були названі цілеспрямованим порушенням домовленостей і провокацією української сторони. Однак Україна демонструє прагнення до встановлення миру.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Про спільну інспекцію учасники Тристоронньої контактної групи домовилися 9 вересня, так як Денис Пушилін, який виступає ватажком самопроголошеної "ДНР", пообіцяв обстріляти українські позиції через те, що з боку України був нібито порушений режим припинення вогню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Харкові розшукують чоловіка у чорній футболці і окулярах-пішов вранці на роботу і зник.

Як повідомляв "Знай.ua", Донбас охопила підозріла тиша: ЗСУ не втрачають пильності і готові до миттєвого реагування.

Знай.ua писав, головне за ніч: "батьківські розмови" Лукашенка із Зеленським, стеження за телефонами українців, дозвіл на зброю, і "немиті" діти Донбасу.