Американський підприємець, інженер і мільярдер Ілон Маск є генеральним директором компанії SpaceX і Tesla, також одним із засновників X.com, SolarCity, OpenAI, Neuralink і The Boring Company.

Читайте Знай в Google News!

На 27 серпня 2020 року займав 5 місце в рейтингу мільярдерів журналу Forbes зі статком в 97,8 мільярдів доларів, на перше вересня його статки за версією Bloomberg вже оцінювалися у $115 млрд.

З 2018 року бізнесмен зустрічається зі співачкою Граймс, яка в січні нинішнього року заявила про те, що з Маском чекають первістка. Дитина народилася 4 травня 2020 року і назвали вони його "X Æ A-12", що в зразковій транскрипції читається як "екс Еш Ей-Твелв".

У мережі з'явилося відео, на якому Маск, який прибув до Берліна, щоб відкрити свій новий завод, не з першого разу зрозумів, що у нього запитують про те, як поживає його дитина через складне ім'я. Він посміявся і сказав: "звучить як пароль. У нього все відмінно".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в мережі представили електричний скейтборд з підвіскою автомобіля. Катання на електричних скейтбордах може бути неймовірно веселим, але вони, як правило, менш популярні, ніж скутери та велосипеди.

Як повідомляв " Знай.ІА", Цукерберг звинуватив Apple в монополії, але похвалив Google. У недавньому інтерв'ю "Axios on HBO" генеральний директор Facebook Марк Цукерберг поділився своїми думками про Apple App Store.

Знай.ІА писав, Вихлопна система для C8 Corvette перетворила спорткар на справжнього монстра, це треба почути