В одному з торгово-розважальних центрів Києва в Оболонському районі чоловік виявився поранений в результаті пострілу з вогнепальної зброї. Про це повідомила прес-служба поліції Києва на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

У повідомленні йдеться про те, що 10 вересня в столичну поліцію надійшла інформація з приводу стрілянини ТРЦ на проспекті Оболонському, яка сталася в результаті конфлікту між кількома невідомими і потерпілим. У одного з них був імовірно Травматичний пістолет, яким і проводилися кілька пострілів в 25-річного чоловіка.

Потерпілий з вогнепальними пораненнями нижніх кінцівок успішно доставлений до медичного закладу, а ось зловмисникам вдалося втекти з місця події, де зараз представники правоохоронних органів проводять першочергові слідчі дії. в ході яких повинні бути встановлені свідки і очевидці події. Крім цього, вивчені записи з камер відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Дніпрі бидло-маршрутник змусив пасажирку ридати через дрібницю: "Двісті гривень або на вихід"

Як повідомляв "Знай.ua", Кернес пішов у всі тяжкі після старту передвиборчої кампанії-еко-сумки та блокноти були розминкою. Задовго до початку передвиборчої агітації перед місцевими виборами кандидати в мери і кандидати на місця місцевих депутатів не упускали можливість нагадати виборцям про себе.

Знай.ua писав, Нацбанк розповів українцям що робити, коли дістають колектори: "Боятися нічого"