На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 11 вересня. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

"Добре, коли у вашому домі в цей день розпускається квітка, або вам хтось несподівано подарує квітку в горщику - знак радості і щастя. Будьте добрими і милосердними в цей день, приділяйте більше часу сім'ї та дітям. Постарайтеся пробачити своїм кривдникам.

Якщо ви захворіли сьогодні, то поправитися швидко не вийде.

Прокинутися під спів птахів - знак великої радості і удачі. На вас впало перо птиці - до виграшу, багатства. Якщо на вас падають листя з дерев - до неприємностей.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Конкретні сни - віщі. Чим яскравіше сон, тим швидше він збудеться. Якщо ви бачите уві сні близьких людей, значить, з ними щось трапиться.

Корисні: молоко, морква, гриби, сир, мед, каші з маслом. Не рекомендується тваринна їжа.

Сприятливі білий, жовтий і рожевий кольори. Відмовтеся від чорного, синіх і коричневих тонів", - йдеться в повідомленні, опублікованому в соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.