Українська телеведуча Юлія Бориско, найбільш відома як дикторка новин ТСН, була звільнена з телеканалу 1+1. З моменту офіційної заяви з цього приводу минуло лише кілька днів — однак жінка вже знайшла у собі трохи сил, аби прийти в себе. При цьому Бориско не приховує того факту, наскільки втрата роботи стала серйозним викликом для неї та поділилася власними переживаннями.

Читайте Знай в Google News!

Про свої почуття Бориско розповідає на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Щоб пережити розлучення зі стабільною і змолоду омріяною роботою, я писатиму. Про відчуття в час змін. І цей літературний супровід - моє плече кожному, хто є чи буде у схожій ситуації. Адже криза - така ж важлива, як і щастя", — пояснює свою мотивацію поділитися зі світом наболілим Бориско.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У мене вже були три кризи, з тих, що ділять життя на "до" і "після". Перші дві пережила у вирі емоцій і звинувачень, вдаючи на публіці, що я сильна. Третю - хворобу і смерть мами - без вдавання, вже на тонших хвилях: з усією підтримкою, на яку була здатна, але без егоїзму, з його характерним акцентом на "я і моя втрата". Відтоді 10 років минуло. Цю кризу - четверту - маю намір пройти з іще більшим рівнем свідомості і довіри до життя", — розповідає звільнена жінка.

Подекуди Бориско вже може похвалитися першими досягненнями, але, очевидно, їй досі важко.

"Поки що з досягнень: вернувся сон і майже минув дерматит на обличчі, який більше року робив мене схожою на Йова.

Пригадуєте Йова, того, що з Біблії? В цього безгрішного, богомільного "мультимільярдера" Сатана з дозволу Бога забрав все багатство і дітей, ще й проказою заразив. Тільки жінку залишив, щоб ходила і добивала: "Прокляни Бога - хоч помреш швидше". Йов сильно і патетично істерив та шкодував себе, але Бога не зрікся і тому для всіх подальших поколінь - маладєц.

Безсмертне послання Йова: "Чи ж ми прийматимемо від Бога лише добре, а злого не приймем?!" - надихало багатьох художників і письменників. Найбільше мені подобається, як його осмислив фантаст Тед Чан в крутезній утопії "Пекло - це відсутність Бога".

"Прийняти і не метушитись" - це мені зараз інтуїтивно ближче, ніж "шукати і не здаватись". Побути трохи Йовом - дозволити собі сповільнитись і закріпити свою віру.

Цілими днями я блукаю містом і водночас руїною колишньої кар'єри. Так із тіла і психіки виходять токсини", — ділиться непростим досвідом ексведуча ТСН.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві пограбували гендиректора "1 + 1 Продакшн".

Як повідомляв портал Знай.ua, Відома українська телеведуча "1+1" Неля Шовкопляс заразилась covid-19: назвала всіх контактних осіб.

Також Знай.ua писав, що Ведуча "1+1" Алла Мазур перемогла рак і вперше показала, як змінила її важка хвороба.