Ведуча Наталія Мосейчук в ефірі "Право на владу" сьогодні, 11 вересня, заявила, що в Миколаєві та інших південно-східних містах України панує "русский дух".

Читайте Знай в Google News!

"Миколаїв - українське місто, але дух в цих містах часто не український. Ось "русским духом пахнет" - це про міста дуже часто Миколаїв, Маріуполь. Ті міста, про які держава повинна дбати у сенсі обороноздатності", - сказала Мосейчук.

Мосейчук, фото facebook
Мосейчук, фото facebook

"Хто-небудь передайте цій "пані "Наталії Мосейчук з "плюсів", якій продовжує ввижатися "русский дух" і десь їй, напевно, "Руссю пахне". Хоча на 1 + 1 не пахне, а смердить звичайним розпалюванням ворожнечі в Україні. Коли настане момент, що українців перестануть розділяти і вішати ярлики?", - коментує слова Мосейчук телеграм-канал "Vesti".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Скріншот: Телеграм / Vesti
Скріншот: Телеграм / Vesti

Раніше ведуча ток-шоу "Право на владу" Наталія Мосейчук "наїхала" на співголову фракції партії "Європейська солідарність" Артура Герасимова та закликала його перестати кудкудакати стосовно того, що "ключ" звільнення Донбасу знаходиться лише в Кремлі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко "відходить" від хвороби в елітному маєтку з пляжем та садом: показали володіння політикині

Як повідомляв портал "Знай.ua", як подолати тривожність дітей на початку навчального року: дієві поради батькам

Також "Знай.ua" писав, що чи варто чекати захисту для дітей завдяки "тривожній кнопці" у школах: "Ілюзія безпеки"