Колишньому політв'язню Кремля Володимиру Балуху провели операцію на головному мозку. Про це розповів його друг Олег Сенцов.

Читайте Знай в Google News!

Стан залишається важким, він після операції перебуває в реанімації Київської лікарні в медикаментозному сні.

За інформацією Сенцова, Балуху провели операцію на мозку з видалення гематоми. Травма голови потребуватиме подальшої серйозної реабілітації.

Володимир Балух
Володимир Балух

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Про те, що Балуха в столиці побила російськомовна компанія за зроблене зауваження, стало відомо напередодні. Крім того, нападники його пограбували.

У політсилі " європейська солідарність "заявляють, що"вимагають негайного розслідування і відповідей на питання, хто напав на Володимира Балуха". Також члени партії наголошують на необхідності встановлення всіх обставин зазначеного нападу.

"ми не виключаємо, що причиною трагедії стали політичні погляди представника нашої партії і вимагаємо особистого контролю за розслідуванням міністра внутрішніх справ", — сказано в заяві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, екс-в'язень Кремля Балух впав у кому в Києві.

Як повідомляв Знай. ua, Ніцой звернулася до українців через побиття колишнього політв'язня Кремля Балуха.

Також Знай. ua писав, що побиття Балуха розлютило українців до чортиків.