Брат герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон Джеймс днями опублікував у соцмережі своє "сімейство", яке складається з дев'яти собак. У молодшого брата герцогині Кембриджської є Чорний лабрадор, Золотистий ретривер, п'ять чорних спанієлів і два кокер-спанієля, їх він ростить разом зі своєю коханою Елізі. До слова, з нею він вже двічі намагався одружитися, але торжество довелося скасовувати і переносити.

Читайте Знай в Google News!

Фанати помітили, що брат Кейт Міддлтон залишив дивне послання у своєму мікроблозі. З нього зрозуміло, що і друга спроба зіграти весілля з французькою фінансисткою не увінчалася успіхом. У своєму пості Джеймс зазначив, що пройшов рівно рік з того часу, як він зробив пропозицію Елізі. "Все це я розділив з тобою, Елізі, і готовий до всього, що б нам не готувало майбутнє", – зізнався у своєму посланні Міддлтон. Правда, при цьому він не пояснив, чому друга спроба одружитися з нареченою виявилася невдалою. Відомо, що спочатку весілля закоханих відклали через спалах пандемії.

Але, схоже, Джеймс не має наміру сумувати. Трохи пізніше він планує відсвяткувати своє весілля з коханою в максимально закритому форматі, а також мріє про те, що важливу роль в церемонії зіграють його улюблені собаки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Принци Вільям і Гаррі після "Мегзіта" об'єдналися для важливої справи — подарунок до 60-річчя Леді Ді.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кейт Міддлтон показала розкішні апартаменти за своїм дизайном.

Також портал "Знай.ua" писав: як розвивалися стосунки Меган Маркл і Кейт Міддлтон – від королівської тактовності до заздрості і інтриг.