У суботу, 12 вересня, на всій території України очікується сонячна і тепла погода. Крім того, дощі обійдуть стороною всі області країни.

Читайте Знай в Google News!

Синоптики Укргідрометцентру повідомляють, що вночі відчутно похолоднішає, в деяких регіонах в нічний час доби стовпчики термометрів опустяться нижче +10 градусів.

Найтепліше буде в південних і східних областях. Опадів не передбачається. Стовпчики термометрів там піднімуться до +27 +29 градусів. У східні області країни прийде прохолода, до +24 градусів, але без дощів. Нічна температура знизиться до +11 +13 градусів.

На півночі і в центрі України повітря прогріється до +24 градусів. Протягом дня прогнозується cонце.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На Заході України – вітер південний швидкістю 3-8 метрів на секунду. В інших регіонах – вітер північно-східний швидкістю 2-8 метрів на секунду.

У Києві в суботу очікується до +23 градусів, сонячно, без дощів.

погода на 12 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

12 вересня відзначається перенесення мощей святого благовірного великого князя Олександра Невського в Олександро-Невську лавру в Санкт-Петербурзі. Наші предки помітили, що теплий вечір і зоряна ніч 12 вересня обіцяють хороший врожаю наступного року, а теплий і сухий день вказують на пізню зиму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.