Часто доводиться чути популярну думку про те, що протилежності притягуються. Маленький віслючок Дінкі та віслюк-гігант Бенджи ще раз підтвердили це.

Читайте Знай в Google News!

Історію тварин розповідає британський таблоїд Daily Mail.

Історія неймовірної дружби розпочалася на одній із ферм у Великобританії, де мешкає велика кількість віслюків. Бенджи, який належить до породи мамонтових віслюків - найбільших у світі - вже близько шести років пасся на цій фермі. Одного дня сталася дивина: на фермі з'явився зовсім крихітний віслючок, якого назвали Дінкі. Дінкі ще маленький, проте він ніколи не виросте великого розміру: Дінкі з породи мініатюрних віслюків. Виходить, що найбільша порода віслюків і найменша подружилися.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вони пасуться разом, граються і фотографуються. Ця кумедна пара закохала в себе всю Британію, а тому фотографії з цим дуетом дуже швидко отримали масову популярність по всьому світу.

Цікаво, що жоден із цих видів віслюків не є справжнім жителем Британії. Місце походження мамонтового віслюка - США, тоді як мініатюрні віслюки проживали у Середземномор'ї, але тепер збереглися лише в Англії, де ця порода надзвичайно популярна на фермах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Стомлений спекою ведмідь увірвався у дитячий басейн: розслабився і захропів на дві години.

Як повідомляв портал Знай.ua, Красунчиком можна бути й з великими вухами та незграбною ходою — кошеня-ельф підкорило серця людей по всьому світу.

Також Знай.ua писав, Чупакабра? На Закарпатті виявили дивного зубастика з довгим хвостом.