Дослідники попередили про ретроградний Марс, який буде спостерігатися в період з 10 вересня по 14 листопада. Дослідження та поради про те, чого не потрібно робити в цей період, опублікувало видання Peopletalk.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що планета стає ретроградною тоді, коли рухається у зворотному напрямку. У подібні періоди у людей спостерігається зміна в поведінці - вони схильні до підвищеної збудливості, метушливості і нервозності.

У виданні уточнили, що Марс відповідає за управління людськими бажаннями, его і гнівом. Окрім іншого, Марс розташований до Землі ближче інших планет, тому його вплив на людей сильніше. У період ретроградного Марса може спостерігатися знижений рівень енергії, відсутність сексуального потягу і підвищена агресія.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дослідники рекомендують зайнятися в цей період старими справами і не починати нових проектів, в тому числі відмовитися і від ремонту. Астрологи стверджують, що після відходу ретроградного Марса, все прийде в норму, а важливі плани краще перенести на останній місяць осені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вчені налякали розмірами самої величезної акули на Землі.

Як повідомляв портал Знай.иа, астрономи змогли зняти те, що відбувається на Марсі.

Також Знай.иа писав, що астролог склав гороскоп на 12 Вересня для всіх знаків Зодіаку.