В результаті аварії за участю майора Збройних сил України курсантками Української військово-медичної академії були отримані важкі травми через те, що чоловік не зумів впоратися з керуванням і наїхав на них. Дівчата в підсумку відмовилися від компенсації, про що повідомили на брифінгу на території Головного військового клінічного госпіталю.

Читайте Знай в Google News!

Постраждалі зробили це через те, що знають про стан в сім'ї майора, адже у нього є онкохвора дружина і дитина. "Його сім'я не повинна нести тягар", - заявила Олександра Гуй. Вона також розповіла про зняття у неї некрозу, але будь-якої інформації про те, як будуть гоїтися рани, ніхто не надає. "Плюс у мене поламані кістки. Апарат стоїть зовнішньої фіксації. Його також треба буде знімати, ставити пластину, накладати шкіру", - доповнила постраждала дівчина.

Тетяна Ніколаєва теж поділилася своїми думками щодо події. Вона вважає, що нічого вже не повернути, тому необхідно жити з тим, що вже сталося. "Будемо людьми нового покоління - будемо кіборгами. Ось і все", — сказала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Галина Нiколiн, яка є третьою постраждалою, задоволена діями прокурора, але незадоволена — слідчим. За її словами, він жодного разу не прийшов, щоб взяти свідчення. Вона також розповіла про те, що була встановлена справність авто в ході проведеної транспортної експертизи.

Аварія сталася на території військової частини, яка розташовується на вулиці Зоологічній у Києві, 25 серпня. Майор 1974 року народження на автомобілі Toyota Prius скоїв наїзд на курсанток і був затриманий на місці події в стані алкогольного сп'яніння.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Харківщину розкопали братську могилу.

Як повідомляв "Знай.ua", У Франківську заплатили 13 мільйонів за автомобілі "швидкої допомоги" сумнівної компанії.

Знай.ua писав, коронавірус не перешкода - на Тернопільщині 7 жінок народили здорових малюків.