Євген Шевченко, який є народним депутатом від Партії "Слуга народу", пропонує Верховній Раді заборонити українським магазинам продавати алкогольні та тютюнові вироби з 22:00 до 10:00.

Читайте Знай в Google News!

Це нововведення було вписано в проект закону № 4058, що був внесений 7 вересня, про систему громадської охорони здоров'я та забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на офіційному сайті Верховної Ради України.

У статті №13 під назвою "захист населення від шкідливого впливу алкогольних напоїв та тютюнових виробів" пропонується заборона будь-яких алкогольних напоїв та сигарет у нічний час доби у всіх об'єктах торгівлі на території України, крім закладів громадського харчування, ресторанів, кафе та барів. До тютюнових виробів також відносяться вейпи і рідини до них.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Ця заборона заснована на бажанні зменшення рівня споживання і шкідливого впливу на здоров'я українського населення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Харківщину розкопали братську могилу. Літо 2020 року стало з одного боку продуктивним у пошуках загиблих, а з іншого боку неприємним для пошукової групи, що складається з волонтерів.

Як повідомляв "Знай.ua", У Франківську заплатили 13 мільйонів за автомобілі "швидкої допомоги" сумнівної компанії.

Знай.ua писав, коронавірус не перешкода - на Тернопільщині 7 жінок народили здорових малюків. Медики готувалися до такого розвитку подій, тому в пологових будинках з'явилися палати для майбутніх мам, у яких виявили COVID-19 і вони припали до речі.