Погода в Україні в неділю, 13 вересня, принесе українцям справжнє тепло і яскраве сонечко. Осінь розпочалась із теплої погоди. Така інформація з'явилася на сайті Українського гідрометцентру.

По всій Україні буде тепло і сонячно, температура повітря підніметься до +21...+ 29 градусів. Опадів у цей день синоптики не обіцяють.

За попереднім прогнозом, така погода триматиметься в Україні практично весь тиждень.

У п'ятницю, 18 вересня, температура повітря в більшості областей знизиться на кілька градусів, але все одно буде тепло. На вихідних 19-20 вересня похолодання буде більш значним: майже по всій країні температура вдень не перевищить +18 градусів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Народний прогноз погоди:

13 вересня вшановується пам'ять святого Кипріяна, єпископа Карфагенського. У колишні часи в цей день спостерігали за мешканцями водної стихії: якщо жаби стрибають на берег і вдень квакають, а риби вистрибують з води - буде дощ. З цього часу на городах прибирають коренеплоди: морква, буряк, картопля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.ua, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.