Приваблива зовнішність-далеко не завжди дар природи. Багато з нас, володіючи досить посередніми зовнішніми даними, наполегливо працюють над собою, нерідко кидаючи виклик самій природі. Ми займаємося спортом, щоб мати ідеальне тіло. Хтось навіть лягає під ніж пластичного хірурга. Людина здатна скорегувати своє харчування, умови проживання, оточення, відфільтрувати "зерна від плевел" в інформаційному плані. І все це-лише потім, щоб стати краще.

Візажист і стиліст-перукар Євген Жук вже давно освоїв такий напрямок, як трансформація зовнішності. Майстер не звертає увагу на відсутність природних даних у моделі. Поглянувши на цих 10 дівчат, просто не віриться, що ці карколомні красуні до "тюнінгу" мали досить посередню, "сіреньку" зовнішність. В руках майстра будь-яка може виглядати не гірше Кінозірки! І ось докази.


Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.