Українські захисники продовжують контролювати ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил, яка донині залишається стабільною. За минулу добу, 12 вересня, обстрілів з боку окупантів на всіх ділянках відповідальності наших бригад зафіксовано не було, спостерігалася тиша.
Читайте Знай в Google News!
Підрозділи Збройних Сил України у повному обсязі дотримуються домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року. ООС
Свої завдання належним чином виконують також і інші складові сил оборони Об'єднаних сил. Наприклад, підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій разом з воїнами зі Збройних Сил України успішно ліквідували осередки пожеж, що виникли на Луганщині в районах населених пунктів Кримське та Катеринівка.

З початку поточної доби, 13 вересня, режим повного і всеосяжного припинення вогню продовжує зберігатися в смугах відповідальності українських захисників. Вони знаходяться в стані готовності для того, щоб адекватно реагувати на провокаційні дії ворога, і продовжують сумлінно виконувати свої завдання.
Крім цього, певні підрозділи Об'єднаних сил готуються до участі в стратегічних командно-штабних навчаннях під назвою "Об'єднані зусилля – 2020" паралельно виконанню завдань із захисту Батьківщини.
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими воїнами. Слава Україні! ООС

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Ранкове зведення щодо ситуації в районі...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 12 september 2020
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, СБУ викрила диверсанта ФСБ з вибухівкою: готував удар по стратегічному об'єкту.

Як повідомляв "Знай.ua", вижив під кулями Донбасу, щоб зустріти ту саму: історія неймовірного кохання.

Знай.ua писав, українці зворушливо оспівали подвиг героїв АТО, які загинули за Україну: "Я дякую, солдате, за життя"

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще