Майк і Марія Лопес виявили на горищі свого дідуся несподівану знахідку, яка могла стати підтвердженням його неймовірних історій про піратів.

Читайте Знай в Google News!

У дитинстві брат і сестра часто слухали історії, які їм розповідав їх дідусь. Він був дуже яскравою особистістю і постійно складав легенди про піратів і знайдені скарби. Однак, тоді вони і подумати не могли, що одна з цих історій може виявитися реальністю.

Коли дідусь помер, Майк і Марія вирішили розібрати горище в його будинку. Їх увагу привернула незвичайна скринька, в якій вони побачили стародавні монети, фотографії з весілля прабабусі та прадідуся, карту з дивними відмітками і, що найжахливіше, муміфіковану руку з перснем.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вони припустили, що це і є той скарб іспанського пірата, який за розповідями їхній дід знайшов у річці. Щоб детальніше розібратися в цьому, вони звернулися до істориків. Їм розповіли, що монети навряд чи є іспанськими, оскільки вони занадто тонкі для монет того часу і культури. Карта ж була намальована приблизно в 1930-му році, а муміфікована рука не має ніякого відношення до знаменитого пірата Хосе Каспару.

Незважаючи на це, Майк і Марія Лопес зберегли скриньку з дідусевими коштовностями в якості сімейної реліквії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вчені знайшли сліди існування темної матерії.

Як повідомляв портал Знай.иа, археологи відшукали шикарний маєток часів біблійних царів.

Також Знай.иа писав, що в Антарктиді знайшли стародавню істоту віком 250 млн років.