Скандали і інтриги королівської сім'ї неймовірно цікавлять оточуючих. Західні таблоїди повідомляють, що нещодавно між Меган Маркл і принцом Гаррі привселюдно спалахнула сварка.

Читайте Знай в Google News!

У цей час подружжя перебувало в одному з ресторанів поруч з їх новим будинком в Санта-Барбарі. Королівське подружжя навіть не звернули уваги на те, що свідками їх сімейних розбірок стали відвідувачі закладу.

На емоціях принц навіть встав з-за столу і покинув заклад, а Маркл залишилася. Було видно, що на неї анітрохи не вплинула відсутність чоловіка.

Меган Маркл і принц Гаррі з спільнотою Baby2Baby, фото: people.com
Меган Маркл і принц Гаррі з спільнотою Baby2Baby, фото: people.com

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

По закінченню перепалки Меган Маркл повернулася до свого келиха вина, а принц Гаррі був пригнічений і ледь стримував сльози. Але свідок не почув, що стало причиною зіркової сварки.

"Вони лаялися. А після вона насолоджувалася келихом білого вина і, схоже, не дуже засмутилася, але на Гаррі не було обличчя", - повідомляють свідки події.

Принц Гаррі та Меган Маркл, скріншот відео
Принц Гаррі та Меган Маркл, скріншот відео

Раніше Королівський експерт Колін Кемпбелл заявила, що з самого початку відносин Меган Маркл погано впливала на принца Гаррі, використовуючи його слабкі сторони. Вона стверджує, що Меган використовувала зайву емоційність Гаррі, щоб посварити його з братом, а потім і з іншими членами його сім'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, війна Меган Маркл і Кейт Міддлтон навіки залишиться в Королівській книзі.

Як повідомляв Знай. ua, 71-річний принц Чарльз був удостоєний почестями від Кейт Міддлтон.

Також Знай. ua писав, що принц Гаррі посварився з королевою Єлизаветою II через Маркл.