Заступник генерального прокурора України Гюндз Мамедов в інтерв'ю "Радіо Свобода"повідомив про те, що сума збитків через російську окупацію Криму становить приблизно один трильйон гривень і ці дані не фіксовані, так як окупація триває.

Читайте Знай в Google News!

"За попередніми даними матеріалів кримінальних проваджень, тільки по Криму збитки сягають одного трильйона гривень. Очевидно, це не фіксована сума, оскільки агресія РФ триває, як тривають і порушення прав громадян на окупованих територіях півострова і Донбасу", - заявив він на питання про те, як оцінювалися події на півострові і Донбасі через призму завданих Україні збитків.

Перед цим у нього запитували про те, з якою метою з української сторони доставляються інформаційні повідомлення до Міжнародного кримінального суду. Що стосується Криму, то йдеться про насильницьке переміщення цивільного населення і незаконний призов кримчан до лав Збройних сил Російської Федерації.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"В останньому повідомленні про порушення майнових прав, йдеться про систематичні і широкомасштабні дії окупаційної влади. Вони здійснюється по всій території Кримського півострова із залученням практично так званих «судових органів", — заявив Гюндз Мамедов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський: На вулиці Милославській вкрали 165 млн - черговий удар в голову киян.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський подарував українцям нову надію: "І мріяти не могли"

Знай.ua писав, Зеленський змусив Путіна деренчати від страху: "Ми не боїмося"