У Львові пара молодят відзначилася неповагою до пам'яті героїв Небесної Сотні і влаштувала фотосесію на меморіалі. Свідком цього стала львів'янка, яка виклала знімок наруги у соціальну мережу Facebook. Своєю чергою, така поведінка стала приводом для громадського засудження.

Читайте Знай в Google News!

"Перший раз тут і таке враження

Ну навіщо такі фото робити ?

P.S там в коментарях після поширень пишуть, що це фото фотошоп, але я розчарую вас...

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

шкода, що в мене сів телефон і я лише встигла зробити 2 фото.

Пара робила фотосесію на заході сонця з фотографом на зауваження не реагували. Мовчки фоткались а потім собі пішли далі", — написала користувачка соцмережі Аліна Кирєєва.

До дописа вона прикріпила фото, на якому пара стоїть на конструкції Меморіалу Небесній Сотні.

Перший раз тут і таке враження😩 Ну навіщо такі фото робити ? 😭😭😭 P.S там в коментарях після поширень пишуть, що це...

Geplaatst door Аліна Кирєєва op Vrijdag 11 september 2020

Українці були теж суворими у своїх висловлюваннях.

"Ідіоти якісь і фотограф ідіот", "Нічого святого", "Плюнули в душу родинам загиблих і всім небайдужим українцям", "На жаль, більшості людям "какаяразніца" де фоткатися", "Це батьки не вклали в голови нічого. Там дзвенить гучніше, аніж метал на меморіалі", — написали розгнівані громадяни.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Франківщині пекельний вогонь мало не перетворив свиней на шашлики: "Ферма палає!".

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Києвом арматура випала з вантажівки і проткнула легковик з людьми, очевидці посивіли: "Як у фільмі жахів".

Також портал «Знай.uа» писав, що У Хмельницькому дірява труба перетворила багатоповерхівку на аквапарк - води по коліна.