В Україні затримали подружню пару, яка займалася торгівлею людьми. Шляхом погроз і маніпуляцій вони втягували у проституцію українок і направляли на секс-роботу в Туреччину.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: повідомлення преслужби Національної поліції у Києві.

Правоохоронці встановили, що організатор знайомився та спілкувався з молодими дівчатами, які опинились у скрутному матеріальному становищі і шукають роботу.

"Володіючи інформацією про те, що діяльність з надання сексуальних послуг особами жіночої статі на території однієї з країн має попит та значну грошову оплату, зловмисник "влаштовував» їх на роботу", — стверджують правоохоронці.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Фото Національна поліція
Фото Національна поліція

41-річний уродженець Туреччини шляхом обману вербував дівчат для працевлаштування за кордоном, та не повідомляв про дійсний вид роботи і умови, а саме - надання сексуальних послуг за гроші. Також він залучив у нелегальний бізнес свою 37-річну дружину, яка допомагала підшуковувати дівчат.

Метою злочинної групи було створення умов боргової кабали для потерпілих та шляхом погроз життю і здоров’ю примусити надавати сексуальні послуги за гроші. Крім того, чоловік з дружиною налагодили зв'язок ще із трьома знайомими, які організовували сексуальну експлуатацію жінок за кордоном.

Наразі злочинна пара "опікувалася" восьмома українками, які могли потрапити у рабство на чужині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Швейцарії відкрилися борделі, але дівчатам заборонили працювати в певних позах.

Знай писав, що в Білорусі депортували в Росію священика, який організовував надання послуг інтимного характеру.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві затримали 50-річного чоловіка, який займався розбещенням школьниц.