Україна прагне до євроінтеграції, до вступу в Європейський Союз і НАТО. Однак, на жаль, рівень життя громадян нашої країни дуже далекий від Європейського. Проблеми у людей виникають регулярно, і пов'язані вони з низькими доходами і затримками зарплат. На жаль, в нашій країні це реальність. У Кривому Розі через це виник страйк, і шахтар налаштовані настільки серйозно, що навіть звернулися до Європарламенту.

Працівники однієї з шахт міста Кривий Ріг записали відеозвернення на адресу депутатів Європарламенту. Шахтарі продовжують страйкувати вже другий тиждень, страйк почався ще 3 вересня. Вимоги полягають у поліпшенні умов праці та викоріненні проблеми із затримкою виплат зароблених коштів. Однак домовитися "по хорошому" поки не виходить.

У відеозверненні гірники зазначили, що зверталися куди тільки можна, проте замість вирішення своїх проблем вони отримали тільки погрози. Через безвихідь вони записали відеозвернення до депутатів Європарламенту в надії, що хоча б там їх почують і допоможуть вирішити виник суперечка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві спалили Лукашенка з Путіним

Як повідомляв портал "Знай.uа", голодні чернівчани повстали проти "червоної зони" Зеленського

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що прокурор Мамедов отримав по заслугах від українців, в центрі Києва протест