В Україні активно зводять новобудови. Кожне місто оновлює житло для українців. Але не все так гладко і просто, як здаєтьмся на перший погляд. Добре, коли забудовник надійний, а що робити тим, хто вклав гроші і залишився ні з чим, люди, фактично, залишаються без житла.

Читайте Знай в Google News!

Потрапили в халепу херсонці, які купили квартири в новобудові по вулиці Перекопській № 171а. Люди купили квартири і 10 років чекають обіцяного. Власник фірми" ПІВДЕНЕНЕРГО " Іван Навроцький роками водив вкладників за ніс обіцянками добудувати будинок. У січні 2019 року Навроцький раптово помер і люди стали заручниками ситуації. Мешканці готові вже самі добудувати цей будинок за свої гроші і просять допомоги у влади.

Новокаховського бізнесмена-забудовника Івана Навроцького в Херсоні знали. Але його фірми мали неоднозначну репутацію. З одного боку, це один з небагатьох забудовників, який будував житло в Херсоні, і тримав невисокі ціни - так квартири розкуповувалися. Але з іншого, всі об'єкти Навроцького вводилися в експлуатацію зі скандалами.

новобудова, ілюстративне фото з вільних джерел
новобудова, ілюстративне фото з вільних джерел

Всі проблеми вирішувалися зі скандалами, пікети, мітинги, підключенням до процесу виконавчої влади та переговорами з постачальниками послуг. Найчастіше усувати будівельні недоробки доводилося за рахунок жителів. І в результаті придбані квартири виходили не такими вже дешевими.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Новобудова
Новобудова

За словами багатьох клієнтів, які купили квартири, мати покійного разом зі своїми адвокатами претендує на нібито вільні площі в недобудованому будинку по вул.Перекопській 171а, яких немає. Претендувати, то претендує, але при всьому цьому зобов'язання з добудови і введення в експлуатацію мови навіть не йде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні хочуть врегулювати роботу ріелторів і ввести нові правила купівлі-продажу нерухомості.

Також Знай.ua повідомляв, що в топ 3 найдорожчих локацій Києва, де ціни на квартиру стають захмарними, потрапила станція метро " Хрещатик".

Нещодавно Знай.ua передавав, що в передмісті столиці подорожчали новобудови. Згідно з даними NAI Ukraine, за перше півріччя 2020 року, вартість заміської нерухомості зросла на 7%.