Патрульна Зоя Мельник із Одеси розповіла прикру ситуацію, з якою їй довелось зіткнутись, коли їхала на велосипеді з моря. Про інцидент із собаками без намордників дівчина написала пост на своїй сторінці у facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Їду я на велику з моря по 10ст Великого Фонтану. Вже темно і пізно. З боку моря по тротуару йде чоловік з німецькою вівчаркою на повідку, в бік моря два мужика з дитиною і двома великими чорними (породу не розібрала) собаками, теж на повідку. Всі три собаки без намордника. Порівнявшись один з одним одна з чорних кидається на німця. Господар відтягує і давай "карати" - з усієї сили починає лупити собаку ногою в живіт. Глухі такі удари...", - пише патрульна.

Крім того, поліцейська уточнила, що при цьому вівчарка вже пішла на досить безпечну відстань і це було не для того, щоб зупинити собаку, а щоб покарати.

"На мій обурений вигук, мовляв що ж ти мудак твориш, його товариш відповідає: - Він виховує! - А себе не хоче виховати? Де намордник?", - продовжує вона.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дівчина пригрозила викликати поліцію і сказала, що це жорстке поводження карається кримінально, ще й на очах у дитини.

Поліцію дівчина не викликала через туманну перспективу і розряджений телефон. Господар припинив бити собаку, всі швидко розійшлись. Навіщо такі люди заводять тварин - питання риторичне.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Еду я на велике с моря по 10ст Большого Фонтана. Уже темно и поздно. Со стороны моря по тротуару идёт мужчина с...

Geplaatst door Zoya Melnik op Zaterdag 12 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як стати красивішою за 30 днів: 11 способів змінити зовнішність без пластики.

Також портал "Знай.ua" писав, що ПриватБанк заблокував українцю усі зароблені гроші і вимагає неможливу довідку: "Перевірку не пройшли".