Одне з джерел з медичної сфери заявило, що в 17-й міській лікарні, яка була визначена однією з опорних з COVID, на початку вересня готувалася окрема "палата з особливими умовами" через можливу госпіталізацію Харківської міської голови Геннадія Кернеса.

Читайте Знай в Google News!

Зараз, як повідомляється, він перебуває на лікарняному, а його обов'язки виконує секретар міської ради Олександр Новак. Ця інформація була підтверджена директором Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрієм Сидоренком. Однак згодом виявилося, що Кернес був госпіталізований з двостороннім запаленням легенів і знаходиться в комі, що говорить про те, що коронавірус у нього протікає у важкій формі за даними джерел ZN.UA в Офісі Президента.

Керівник прес-служби Харківської міської ради Юрій Сидоренко та перший заступник Кернеса Юрій Сидоренко спростував цю інформацію.

Мер Харкова не з'являється на публіці протягом вже близько трьох тижнів. І на телефонні дзвінки журналістів не відповідає. При цьому в приймальні Харківського міського голови повідомили про те, що на особистий прийом до Кернеса записатися поки не можна через карантин.

Популярні новини зараз
"Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Перші снігопади: українців попередили про погоду
Показати ще

Відомо те, що Геннадій Кернес збирається йти на вибори зі своєю партією "Блок Кернеса - успішний Харків", перемога на яких дозволить йому втретє стати мером Харкова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новонародженого малюка розбив інсульт, батьки благають про допомогу: "Богданчик хоче жити"

Як повідомляв "Знай.ua", киян попередили про нові правила роботи "швидкої": "Тільки в критичному випадку"

Знай.ua писав, Геращенко випила келих спиртного і зловив "зайчиків", українці в люті: "Поки 70% за межею бідності...."