Одне з джерел з медичної сфери заявило, що в 17-й міській лікарні, яка була визначена однією з опорних з COVID, на початку вересня готувалася окрема "палата з особливими умовами" через можливу госпіталізацію Харківської міської голови Геннадія Кернеса.

Читайте Знай в Google News!

Зараз, як повідомляється, він перебуває на лікарняному, а його обов'язки виконує секретар міської ради Олександр Новак. Ця інформація була підтверджена директором Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрієм Сидоренком. Однак згодом виявилося, що Кернес був госпіталізований з двостороннім запаленням легенів і знаходиться в комі, що говорить про те, що коронавірус у нього протікає у важкій формі за даними джерел ZN.UA в Офісі Президента.

Керівник прес-служби Харківської міської ради Юрій Сидоренко та перший заступник Кернеса Юрій Сидоренко спростував цю інформацію.

Мер Харкова не з'являється на публіці протягом вже близько трьох тижнів. І на телефонні дзвінки журналістів не відповідає. При цьому в приймальні Харківського міського голови повідомили про те, що на особистий прийом до Кернеса записатися поки не можна через карантин.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Відомо те, що Геннадій Кернес збирається йти на вибори зі своєю партією "Блок Кернеса - успішний Харків", перемога на яких дозволить йому втретє стати мером Харкова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новонародженого малюка розбив інсульт, батьки благають про допомогу: "Богданчик хоче жити"

Як повідомляв "Знай.ua", киян попередили про нові правила роботи "швидкої": "Тільки в критичному випадку"

Знай.ua писав, Геращенко випила келих спиртного і зловив "зайчиків", українці в люті: "Поки 70% за межею бідності...."