Страшний інцидент стався на заході Кенії. Там біля водоспаду під час романтичного побачення зі своїм коханим загинула дівчина, повідомляє місцеве видання The Standard.

Читайте Знай в Google News!

Закохані вирішили влаштувати пікнік біля водоспаду Чепкііт в окрузі Нанді, і 31-річній нареченій на ім'я Доркас Джепкемої Чумба захотілося зробити кілька знімків на пам'ять про цей щасливий момент свого життя.

Дівчина вибрала мальовниче місце, а наречений дістав фотоапарат. Однак один невірний крок під час позування коштував Доркас життя. Вона підслизнулася і впала у воду. Чоловік намагався її врятувати, але у нього нічого не вийшло.

Бенджамін вважає цей момент найгіршим у своєму житті. Він стверджує, що у нього постійно перед очима стоїть картина, як кохана тоне, а він не може її врятувати.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Це розбиває моє серце ще більше", - поділився з пресою кенієць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у фільмі Єфремова знайшли пророцтво, повторив долю свого героя слово в слово.

Як повідомляв Знай. ua, Старий епізод "Південного парку" напророкував події в Білорусі.

Також Знай. ua писав, що у Великобританії розшифрували Книгу вічності-давнє пророцтво вже почало збуватися.