Уїнстон Хоус прожив у щасливому шлюбі з Дженетт 33 роки, доки смерть дружини не розлучила щасливий союз. Подальші вчинки вдівця видавалися сусідам лише способ перемкнутися на іншу діяльність, проте чере 20 років усе прояснилося.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає ресурс Пошепки.

Шлюбне життя Хоусів були надзвичайно щасливим, спокійним і сповненим любові - всі завжди дивувалися такому міцному зв’язку. Смерть коханої, очікувано, стала величезним ударом для чоловіка. Він дуже довго не міг впоратися зі своїм розпачем.

Через деякий час усі сусіди помітили, що Хоус завів собі дивну звичку: він практично щодня висаджував нове дерево у своєму саду. Дехто думав, що це - дивацтво, інші ж - що це такий спосіб зосередитися на чомусь іншому, окрім втрати.

Минуло двадцять років і один із сусідів Хоуса вирішив політати на повітряній кулі. Перебуваючи у повітрі чоловік остовпів: усі ті дерева, які висаджував вдівець, сформували серце, всередині якого квітли квіти. Цей надзвичайно сильний і метафоричний жест закоханого чоловіка, який сподівається, що його дружина бачить його з неба, розчулив усіх, а ще переконав, що справжнє кохання таки існує.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Закарпатті у лісі помітили моторошних "морських зірок" – п’ять щупалець і хижий вигляд

Також портал «Знай.uа» писав, що На Буковині ураган стер чотири села з лиця землі - люди ридають над затопленими городами і зірваними дахами