Користувачі інтернету вирішили нагадати про кумедне відео з онукою Вітольда Фокіна Марією. Зараз Маша відома своїм висловлюванням про те, що саме вона допомогла дідусеві стати першим заступником глави української делегації в Тристоронній контактній групі, завдяки знайомству з главою офісу президента Андрієм Єрмаком.

Читайте Знай в Google News!

У відеозаписі зображений момент, де дівчина не зуміла відповісти на питання зі шкільної програми. У 2012 році, в телешоу "Дурнєв + 1 "Маша Фокіна не змогла повідомити місце розташування Пізанської вежі, ким був Беніто Муссоліні і що таке"відсоток".

"У Пізантії, Пізанії, я не знаю", - намагалася відповісти на питання про Пізанської вежі Фокіна. Олексій Дурнєв намагався підказати їй, що відповідь вже криється в питанні.

Крім цього, на питання про те, що таке "відсоток", дівчина відповіла: "Я ненавиджу вашу програму. З математики у мене постійно були "п'ятірки", це мій улюблений предмет. Відсоток-це, виходить... Коефіцієнт?".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка Marvel Кріс Еванс випадково показав свій супергеройський причиндал: "Що я пропустив?"

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола Тіна Кароль зізналася у своїй " ненаситності": "Закохуюся кожен раз"

Знай.ua писав, дочка Кравець з "Квартал 95" перетворилася на брутальну рокершу: "Дитинко, ти бомба". Дівчина вже давно самостійна, живе в окремій квартирі з подружкою і в цьому році якраз закінчила школу.