Скандально відома своїми заявами екс-депутат ВР Ірина Фаріон розкритикувала вилучення укрлітератури із ЗНО.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у пості, опублікованому на сторінці у в facebook Фаріон.

За її словами саме українська література закладає у школярів національну свідомість і світогляд. Однак українську мову із літературою вирішили "злити".

Отже, панове. Починаючи від Табачника, а далі через одіозного Квіта, що скасував обов'язковість історії України і...

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Ірина Фаріон op Maandag 14 september 2020

"Отже, панове. Починаючи від Табачника, а далі через одіозного Квіта, що скасував обов'язковість історії України і укрмови у вишах, відтак через Гриневич, що запровадила так звану антидискримінаційну експертизу, тобто дискримінацію національної ідеї в освіті і запровадження дикого космополітизму - тепер маємо і вилучення укрлітератури із З Н О. Предмету, що єдиний в образній словесній формі закладає НАЦІОНАЛЬНИЙ СВІТОГЛЯД і національну свідомість. Думаю, що Хобзей і Гриневич можуть аплодувати. Це була їхня мрія злити мову з літературою. Ну то тепер літературу українську просто злили. Ось чому ці тварюки воювали з нами на Майдані. Їм треба було знищити націоналістичний і національний дух. Від Порошенка до Зеленського і ОПЗЖ один крок. Від По до Зе і ОПЗЖ - це ланки знищення нашої національної освіти. А нащо вона? Діти Порошенка вчаться в Англії, а решта просто 95 квартал", - сказала Фаріон, як відрізала.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фаріон заявила, що Зеленський знищує Україну з-за залежності від Москви.

Як повідомляв Знай. ua, Фаріон в люті налетіла на кандидатку в мери Києва від Зеленського.

Також Знай. ua писав, що на одіозну Фаріон знайшли управу з-за образи російськомовних.